Agenda van geplande ballonvaarten

 

Op deze pagina vindt u de data waarop er passagiersvaarten gepland staan vanuit Dordrecht. Klik op de geplande vaart om de details van die vaart te zien. Wij garanderen dat u uit Dordrecht vertrekt, maar de opstijglocatie binnen Dordrecht kan in verband met de weesconditie afwijken van die welke in de planning vermeld staat. Ook kan om die reden een vaart geheel geannuleerd worden. In dat geval blijven uw tickets geldig en wordt er in overleg met u een nieuwe vaart gepland.


Geïnteresseerd om mee te varen? Mail naar Reserveringen of bel met onze piloot John Schoone: 06.10891583.

 

Voor alle vaarten geldt: maximaal 4 passagiers per ballon. Nader informatie en details ontvangt u na reservering en kunnen tot kort voor de vaart worden bijgesteld i.v.m. de weersomstandigheden.


U dient er in principe zelf zorg voor te dragen dat u na de landing weer thuiskomt. Het beste is om iemand te vragen om u in de ballon te volgen met een auto. Ook dat wordt door veel mensen al als een uitje ervaren, dus dat is dubbele vreugde.

—————————————————————————————————————————————————————————-

Voor de komende maanden staan er op de volgende data

ballonvaarten gepland:

 

Vrijdag 12 december *  PH-ICR – Kerstmarkt ballonvaart (middag/avondvaart)

Zaterdag 13 december *  PH-ICR – Kerstmarkt ballonvaart (middag/avondvaart)

 

 

* klik op de vaartdatum voor het reserveringsformulier!

 

Wilt u op een andere datum of tijd, of vanaf een andere locatie, ballonvaren, neem dan even contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij zullen dan onze uiterste best doen om te kijken of wij uw wensen kunnen realiseren!

—————————————————————————————————————————————————————————-

Hoewel wij deze informatie met de grootst mogelijk zorgvuldigheid samenstellen, kunnen er aan deze informatie geen rechten ontleent worden!