Acties met Ballonvaren uit Dordrecht

Voor een goede doelen vaart steekt onze Hans zijn duim op…

 

 

Het team van Ballonvaren uit Dordrecht heeft niet alleen het ballonvaren hoog in het vaandel staan, maar is zich ook bewust van haar plaats in de samenleving. Om daar concreet vorm en inhoud aan te geven hebben wij het concept van ‘goede doelen vaarten’ ontwikkeld. Daarbij proberen we onze passie voor het ballonvaren te combineren met andermans passie voor een bepaald goed doel.

De kern van het verhaal is dat de betreffende organisatie tickets tegen gereduceerd tarief aanschaft en deze vervolgens tegen een sponsortarief verkoopt aan sympathisanten. Op die manier kan er met één volgeboekte vaart (10 personen) al snel 1000 euro voor het goede doel worden opgehaald. En geld is niet het enige positieve effect van deze manier van actievoeren. Door de bijzondere sfeer tijdens de ballonvaart ontstaat er vaak spontaan een teamgeest, wat vaak positief uit werkt op de organisatie van het goede doel. Een sponsorvaart is vaak ook een goede gelegenheid om het werk en de doelen van de betreffende organisatie weer eens op een andere manier onder de aandacht te brengen. Vaak letterlijk en figuurlijk van uit een ander perspectief bekijken.

Wilt u meer weten over het organiseren van een ballonvaart voor uw goede doel, neem dan contact om met Hans Landman of John Schoone.

 

Kijk via onderstaande links naar de lopende acties!

——————————————————————————————————————————-

Op dit moment lopen er geen acties.